miercuri, 3 iulie 2013

Am testat Veet Easy Wax!

Publicat de Unknown la 09:16
Luna trecuta va anuntam ca s-a lansat noul depilator electric cu ceara de unica folosinta, Veet Easy Wax, produsul care faciliteaza epilarea cu ceara calda in confortul casei tale, oferind in acelasi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetica.
Veet Easy Wax garanteaza indepartarea din radacina chiar si a firului de par foarte scurt. Totodata, avand in componenta sa ceara naturala potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibila, Veet Easy Wax lasa pielea vizibil mai fina si catifelata pana la 4 saptamani.
Noul depilator electric cu ceara de unica folosinta ofera 3 beneficii majore:
§  temperatura perfecta
§  aplicare uniforma
§  rezultate perfecte
 
Pachetul include: dispozitiv de incalzire cu capac integrat, suport pentru sustinerea dispozitivului, cablu electric, rezerva de ceara de tip roll-on de 50 ml pentru epilarea picioarelor si a bratelor, 12 benzi simple pentru epilare si 4 servetele Perfect Finish pentru indepartarea resturilor de ceara - tot ce ai nevoie pentru un proces de epilare profesional, dar beneficiind de confortul si intimitatea propriului camin.
De curand, am incercat noul depilator electric si va spun sincer ca sunt multumita de rezultat. Se foloseste destul de usor iar pielea ramane fina ca de bebelus, caci ceara reuseste sa indeparteze chiar si cele mai mici fire de par. Pentru un epilat acasa este genial. Ceara nu se incalzeste foarte tare, asa ca riscul arsurilor este destul de mic, asta daca se respecta instructiunile de folosire. Benzile de hartie prind toata ceara, asa ca dupa epilare va puteti imbraca imediat, fara teama ca se vor lipi hainele de voi. Toata "operatiunea" a durat cam 20 de minute, un timp destul de bun zic eu.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting